Los Santos RolePlay


  #Forum pravila Los Santos ~ RolePlay

  Share
  [SKRIPTER] Zürich
  [SKRIPTER] Zürich
  Admin

  Posts : 17
  Join date : 2015-03-23

  #Forum pravila Los Santos ~ RolePlay

  Post by [SKRIPTER] Zürich on Mon Mar 23, 2015 7:43 pm

                                             
  FORUM PRAVILA !
  1. JEZIK I PISMO ~ Na serveru je dozvoljeno pisati slovima latinice, a jezici koji su dozvoljeni na serveru su srpski, bosanski, hrvatski.Latinicom je obavezno pisati jer svi razumiju to pismo, ako se desi da neko nesto napise na cirilici, bice kaznjen !

  2.VRJEDJANJE CLANOVA FORUMA ~ Strogo je zabranjeno vrijedjati clanove foruma ! I naravno ovaj prekrsaj se strogo kaznjava, pogotovo ako je u pitanju vrijedjanje na nacionalnoj osnovi !

  3.SPAM ~ Zabranjeno je SPAM-ati (ponavljati jednu rijec vise puta), takodje zabranjeno je koristiti razne skracenice (lol, tnx, okk, zz itd.).Ako budete krsili ovo pravilo bice te kaznjeni 24H pisanja na forum-u !

  4.PISANJE CAPS LOCKOM ~ To je npr. kada napisete "DOSTAAA", to oznacava kao da se derete na nekoga, to se koristi ako zelite nesto naglasiti, ali i za to postoji tag [/b], nepostovanje ovog pravila je takodje kaznjivo !

  5.NASLOVI TEMA ~ Naslovi tema moraju biti u skladu sa sadrzajem (npr. ako pisete o muzici onda je naslo "Muzika", takodje zabranjeno je da naslov bude uvrjedljivog karaktera !

  6.PRAVLJENJE "FAKE ACCOUNTA" ~ to je kada se predstavljate pod tudjim indentitetom tako da trebate znati da cemo vas kad tad otkriti...Kazna za ovaj vid varanja je momentalni BAN sa foruma !

  7.VELICINA SLOVA ~ najveca slova koja su na forumu dozvoljena jesu 16pt-a, tako da ako budete pisali vecim fontom vas komentar ce biti izbrisan !


   Current date/time is Wed Jan 23, 2019 7:16 pm